SWA HR Diensten voor werkgevers

Marianne van der Geijn, HR-adviseur UMC

"Bij DSM Agro IJmuiden moest voor 28 mensen nieuw werk worden gevonden, omdat hun functies door de sluiting van het bedrijf waren komen te vervallen. We hebben diverse bureaus uitgenodigd om een presentatie te komen geven, waaronder ook SWA HR Diensten."

"We hadden verschillende redenen om voor SWA te kiezen. Om te beginnen heeft SWA een groot netwerk in de procesindustrie, wat erg belangrijk is nu de markt niet zo meezit. En we kregen een heel prettige indruk: mensen van SWA zijn doeners, heel praktisch ingesteld. Geen ellenlange offertes en overleg, maar gewoon de mouwen opstropen en aan de slag. En flexibel: als blijkt dat er iets meer of iets minder nodig is, kan SWA zich aanpassen. En als het traject voor sommigen wat langer duurt dan de overeengekomen termijn van een halfjaar, dan is dat ook geen probleem.
Beloftes maken is één, ze nakomen is twee. Ook over hoe het in de praktijk is uitgepakt ben ik heel tevreden. Een consultant is hier een paar uur in de week en pakt het voortvarend aan. Ik heb er alle vertrouwen in dat het gaat lukken"