SWA HR Diensten voor werknemers

SWA HR-Diensten

Met SWA HR-Diensten bent u verzekerd van een HR-partner die betrokken en professioneel te werk gaat. Praktisch, creatief en vasthoudend wordt toegewerkt naar een optimaal resultaat. Kandidaten waarderen onze consultants om hun inlevende houding, voortvarende aanpak, goede resultaten en omdat zij nooit te beroerd zijn om iets extra's te doen als dat nodig is.  

Van alle markten thuis

SWA HR-Diensten heeft zijn sporen verdiend in alle denkbare sectoren. Van industrie tot zakelijke dienstverlening, van ICT tot zorg: het zijn bekende werkgebieden voor SWA. Ook als het gaat om de aard van de cliënten weet SWA van de hoed en de rand: laag of hoog opgeleid, veel of weinig werkervaring, jong of oud, wel of geen beperking.

Op deze website vindt u nadere informatie over de verschillende diensten. Meer informatie geven wij u ook in een persoonlijk gesprek, dan kunt u ervaren met wie u van doen heeft. U kunt ons bellen of mailen (zie tab 'Contact').

Het hoofdkantoor van HR-Diensten is gevestigd in Utrecht. Daarnaast wordt er gewerkt vanuit de vestigingen in Amsterdam, Beverwijk, Zaandam en Breda.

SWA HR-Diensten is onderdeel van SWA. Kijk voor vacatures en personeel op www.weetvanwerken.nl.

SWA is lid van ABU en NOBOL brancheorganisaties, SWA is CEDEO, VCU en NEN 4400-1 gecertificeerd, in het bezit van het \'Blik op de Weg\' keurmerk en SWA is een erkend leerbedrijf in diverse sectoren.